Categories: Aktualitete

Gjuriq ankoh.et te Psik.ologu: nuk po mund ta harroj qfar me kan bër Poli.cia e Kosoves, po kam pr oblem me gj umin

Gjuriq edhe një h erë është zo tuar se Nj esia sp eciale nuk do te me p rek me dor dhe se pr anoj kurr, të pa ktën ai pr etendon e këtë nuk do ta le jojnë serbët.

Advertisement

“Kemi de klaruar në më nyrë të va zhdueshme dhe të ha pur se Serbia është ku ndër qe te hy në te rri torin e saj nj esia spe ciale.

Ajo se qfar me ka ndodhur mua eshte shum e ke qe tash e asaj dite une kam pa soja sm und te flej mir dikush duhet te me pa guaj kto qe me kan ndodh nga Nj esi Sp eciale e kosoves.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

2 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

2 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

2 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

2 hours ago