Categories: Aktualitete

‘Go.det’ Halil Matoshi: Jam i gat.sh.ëm ta marrë pu.shk.ën me e mb.ro.jtë Kosovën, nuk jam tux si Albini

Ana.listi poli.tik, Halil Matoshi ka dalë kun.dër idesë së shkëmb.imit të terr.itoreve me Serbinë, raporton Gazeta Blic.

Advertisement

Ai në emisionin “Politiko” në Kanal 10 ka theksuar se është i gatshëm edhe me pus.hkë ta mbro.jë Kosovën.

”Jam i gats.hëm edhe me laps, edhe me pu.sh.kë edhe me gjithçka me e mbr.ojtë Kosovën. Unë nuk jam hajgaregji”, tha ai.

Ndërsa, an.ali.sti poli.tik Bekim Kabashi ka theksuar se më mirë do të ishte që të ndodhte shkë.mbimi i terri.toreve me Serbinë, në mënyrë që Kosova të bashkohej me Shqipërinë, qoftë në formë konfe.derate apo fede.rate.

Ndërsa an.alisti poli.tik, Arben Ahmeti ka theksuar se shkëmbimi i terri.toreve është ide serbe, shkruan Gazeta Blic.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

2 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

2 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

2 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

2 hours ago