Categories: Aktualitete

Halil Matoshi: Vjosa Osmani âsht shndrru në zâdha nëse të Lëvizjës Vetëv.endosje!

Albin Kurti ka kalkulu modelin Win-Win, kur personalisht u angazhu (e nisi Glauk Konjufca?) me i shty zgj.dhjet, por ai këtë rol ab.uziv me dem.okracinë ia besoi Presi.dentes.
Preside.ntja Osmani ia bâni arga.tin Kryemi.nistrit, por hasi në kundë.rshtim të rrep.të nga op.ozita, shoqnia civ.ile dhe media dhe ajo doli në Press Konfe.rencë për me aku.zu krejt kundër.shtarët !?

Advertisement

Pres.idente llafa.zane, qê përpiqet me i heshtë kri.tikët tue i aku.zu “disa persona të cak.tuar”, që ajo i shënje.stron!

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

16 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

19 mins ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

24 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

30 mins ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

34 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

1 hour ago