Categories: Aktualitete

Haliti:Rinia po na mbështet neve tash, e jo Vet.ëvendosjen!

Haliti: Të gjithë të rinjtë shpresat i kanë kthyer nga PDK-ja, Xhavit Haliti ka dekl.aruar se të gjithë të rinjtë e dinë se e vetmja alt.ernativë për një të ardhme sa më të mirë në Kosovë mbetet të jetë Par.tia Demok.ratike e Kosovës.
Haliti theksoi se të gjithë të rinjtë shpresat i kanë kthyer nga PDK-ja dhe mendojnë se vetëm nga kjo pa.rti mund të pritet diçka e vlefshme dhe e mirë për vendin.“Nuk ka dyshime se krejt të rinjtë besojnë ku PDK është pa.rtia më e sinqertë.
Te gjithe te rinjet ne kosove shprresat i kan kthyer vetem tek ne pdk ja sepse me albin jan de.shpruar si duket shtoj haliti

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

5 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

5 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

5 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

5 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

5 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

5 hours ago