Categories: Aktualitete

Haradinaj dyshon se aksioni i sotëm i policisë në veri është bërë për fushatë! A PAJTOHENI JU?

Advertisement

Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj ka reaguar lidhur me situatën e sotme në veri të vendit, ku si rezultat i një ak.sioni kundër kont.ra.bandës u lënduan 6 pjesëtarë të pol.icisë.

Haradinaj përmes një reagimi në Facebook, ka shkruar se askush nuk ka të drejtë të ngre dorë ndaj pol.icit të Kosovës.

Ai ka kërkuar bu.rgo.sjen e hu.li.ganëve dhe ban.ditëve. Kreu i AAK-së më tej ka ngritur dyshime se ope.racioni i sotëm i pol.icisë është kryer për efekte elektorale nga ana e Qeverisë.

“Ne duam të besojmë që aksionet e sotme, të kenë qenë pjesë e planit të rregullt operativ të policisë në ndjekje të kr.imit. Nëse është e mundshme duhet të hiqet çdo dilemë, se këto aksione mund të jenë kryer për efekte elektorale”, ka shkruar Haradinaj.

Advertisement

Postimi i plotë:

Askush nuk ka të drejtë të ngre dorë ndaj policit të Kosovës. Huliganët dhe banditët duhet të burgosën dhe shteti duhet të je.të i pakompromis ndaj tyre. Secili që sulmon policinë e Kosovës dhe e prish rendin publik, duhet ta marrë dënimin e merituar.Ne duam të besojmë që ak.sionet e sotme, të kenë qenë pjesë e planit të rregullt ope.rativ të po.licisë në ndjekje të kr.imit. Veç se qeveria e ka për detyrë ta sqarojë edhe opi.nionin publik edhe veten, për përzgjedhjen e momentit kohor për kryerjen e këtyre opera.ci.oneve.
Nëse është e mundshme duhet të hiqet çdo dilemë, se këto aksione mund të jenë kryer për efekte elektorale.Në mbështetje të Pol.icisë së Kosovës.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

2 mins ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

3 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

5 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

5 mins ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

7 mins ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

1 hour ago