Categories: Aktualitete

Hox.ha Nga Serbia: “Ta Respektojmë V uciqin , Kosova’ Është Djep I Serbisë Dhe…”

Ho xha nga Serbia: “Ta respektojmë V uciqin , Kosova’ është dj ep i Serbisë dhe…” Myf*tiu i Serbisë, Mustafa Jusufspahiq ka dekI*aruar se Bashkësia Is Iame e këtij shteti e respe*kton pre*sid*entin, A Ieksander V uçiq dhe si*pas tij, çdo herë ka mar rëd hë*nie të mirë me autori*tetet vendore

Advertisement

Ai duke foIur për ga*zetën Novosti, ka theksuar se kom*uniteti is Iam në Serbi duhet t*i res*pekt0jë pikëpamjet e Vuçiq për aq sa Kosova par*aqet s hq*etësm.“Nuk duam që vendi ynë të jetë i n d*arë dhe për më tepër nuk është e dre*jtë që vendit t*i s hkë*utet djepi (Kosova)..

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kush i pari u vendos në Ballkan – serbët apo shqiptarët?

Serbët nganjëherë janë edhe për keqardhje! Një pjesë e mirë e tyre ende besojnë se…

3 hours ago
  • Aktualitete

I gjithe Ballkani ne “KEMBE” te tronditur. Albin Kurtit i vjen perkrahje e madhe nga Gjermania

Nils Schmid ka pub.likuar nje video ne rrjetin social Twitter, ku ka shprehur hapur mbesh…

3 hours ago
  • Aktualitete

Ganimetja bën thirrje për rrëzimin e qeverisë Kurti: ‘Na lodhën tu na rrejt hajnat’

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, e ka kritikuar kryeministrin e Kosovës, Albin…

3 hours ago
  • Aktualitete

LAJM I MADH – Nga SHBA përgjigjen a e pranojnë bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?

A e pranon SHBA bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?Ndihmës Sekretari Amerikan i Shtetit, Matthew Palmer…

3 hours ago
  • Aktualitete

Ish gruaja e Edi Ramës tregon historinë e prishjes së martesës: Linda Rama është një grua dinake që shkaktoi shum depresion te Gregu

Para 35 vitesh Matilda Makoçi ishte një nga ikonat dhe portretet më premtuese të kinematografisë…

4 hours ago
  • Aktualitete

Nga ora me diamante tek miliona sende me vlerë / Rama zbulon se çfarë fshihet në bodrumin e Kryeministrisë(VIDEO)

Kryeministri Edi Rama mbrëmjen e djeshme dha një intervistë për Blendi Fevziun, ku ka zbuluar…

5 hours ago