Categories: Aktualitete

Hoxhaj: Kurti ta anuloj takimin me Vuçiqin, nëse Serbia nuk kërkon falje për kri met

Kryet.ari i Part.isë Dem.okratike të Kosovës, Enver Hoxhaj po merr pjesë në serinë e dytë të diskutimeve të forumit FOL Hapur. Hoxhaj ka thënë se kryemi.nistri Kurti duhet të anu.lojë takimin me Vuçiqin të caktuar me datë 15 qershor, nëse Serbia nuk kërkon falje për kr.imet e bëra gjatë luft.ës në Kosovë.

Advertisement

Hoxhaj tha se po ia rikujton kry.eministrit Kurti edhe dy kushtëzimet e tij që i kërkonte para fillimit të dia.logut me Serbinë, kërkimfaljen nga Serbia dhe kthimin e të pagjeturve.

“Nëse Serbia nuk kërkon falje deri më 15 qershor për gjen.ocidin e kryer në Kosovës, Albin Kurti nuk duhet të ulet në takim me Vuçiqin”, ka dekla.ruar Hoxhaj.

Ai ia theksuar se” tri dësh.timet e para të Qever.isë Kurti që kanë të bëjnë mungesën e programit qeve.risës, dështimin në politi.kën e jashtme dhe dësht.imin në qasjen me dia.logun me Serbinë”.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

1 hour ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

1 hour ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

1 hour ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

1 hour ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

2 hours ago