Categories: Aktualitete

I gjithe Ballkani ne “KEMBE” te tro.nd.itur. Albin Kurtit i vjen per.kra.hje e madhe nga Gjermania

Nils Schmid ka pub.likuar nje video ne rrjetin social Twitter, ku ka shprehur hapur mbesh tetjen e tij për Lëvizjen Vet.evend.osje ! Dhe kandidatin e tyre per Krye.minister, Albin Kurtin.Ai i eshte drejtuar qyte.tareve te Kosoves duke thënë se Kosova ka nevojë për një udhë heqje moderne e proevropiane. Vete.vend.osje dhe Albin Kurti janë njerezit e duhur për ta udhe.hequr vendin drejt se ardhmes.Ai ka thene se ne rrugen e Kosoves drejt integrimeve evro.piane duhet te kete investime në arsim, kohe zion shoqëror duke respek tuar pakicat, luf të kundër korru.psionit dhe mire qeve.risje dhe ka theksuar se për t’i arritur këto që llime dhe integ.rimin e plotë të Kosovës në Bashkimin Evr.opian qytetaret e saj duhet ta mbësh.tesin Albin Kurtin dhe Vete.vendo.sjen. Ai e ka per.funduar video porosinë e tij duke treguar se social demo kratet e Gjermanise jane te bindur se Vetev.endosje dhe Albin Kurti janë njerë.zit e duhur për ti arritur këto synime të vësh tira për Kosoven dhe Evropen.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

52 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

55 mins ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

1 hour ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

1 hour ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

1 hour ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

2 hours ago