Categories: Aktualitete

Iku pa lënë gjur:më nga shtë:pia e motrës /Po:li cia gjermane i thotë familjes: Mos mbani më shp: resa, ja ka ma:rrë je:tën dhë: ndri juaj shqip:tar!!

Që nga 18 shkurtii 2019-ës, Rebecca Reusch nuk dihet se ku është. Kur u largua nga shtëpia pa lënë asnjë gju r:më pas ajo ishte 15 vjeçe.

Advertisement

Vajza jetonte në Berlin në Gjermani. Njoftimi se ajo ishte lar:guar u dha në 21 shkurt të vitit 2019, për pak ditë bëhen 2 vite. Por po :lic:ia e Berlinit nuk ka asnjë shpr:esë se vajza mund të jetojë.Nuk ka as infor:macionin më të vogël se ku mund të jetë ajo, për po :lic:inë e Berlinit ky ka qenë një nga rastet më të vështirë.

Babai i Rebekës, Bernd Reusch, thotë:Po li:cia që nga dita e parë dyshon se mund t’ia ketë ma :rrë je tën dhë:ndri, bu:rri i motrës së Rebecca, por nuk ka asnjë pr:ovë që mund ta lidh atë.”Video duke e marre

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

8 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

14 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

14 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

14 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

14 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

14 hours ago