Categories: Aktualitete

Ish-Gjenerali Serb Shfaqet Në Jarinjë: “Kjo Është Tokë Serbe, Do Të Kthehemi!”

Ish-gj enerali serb që kishte sh ërbyer si ko mandant i f orcave us htarake serbe në Koshare në vitin 1999, Llubinko Gjurkoviç, së b ashku me ka ndidatin e ko alicionit më të madh po li ti k NA DA në Serbi, Millosh Jovanoviç, kanë vi zituar Jarinjen të cilën e kanë qu ajtur “tokë serbe”, shkruan e pë rditshmja serbe Danas.

Advertisement

Gjurkoviç i ka q ëndruar prapa Jovanoviçit i cili u shpr eh se: “Ky është një ve nd serb dhe një pj esë e shtetit serb, dikujt i p ëlqen apo jo, dhe do të mb e t et kë shtu.

Këta njerëz janë un i kë dhe ata ja në atje çdo di të në ba rr i ka da për të re a li zu ar të dr ejtën e tyre për një no rmalitet je tën, dhe ne do t’i nd ihmojmë në çdo ku p t im. Ne do të f orchemi ng a da lë dhe do të kth e he mi këtu. Në çf a rë do fo rme që është e ne vo j sh me”, pë rfundoi Jovanoviç.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

4 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

4 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

8 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

8 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

8 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

8 hours ago