Categories: Aktualitete

“Je pa maskë, duhet ta vendosësh”, qytetari i bën vërejtje gazetares por merr përgjigjen e papritur

Në rubrikën e Vox Pop me qytetarët e Tiranës, sot gazetarja e emisionit “Ditë e Re” shkoi pranë spit.alit ‘Nënë Tereza’ për t’i pyetur qytetarët rreth vaks.inimit të detyruar.

Advertisement

Teksa Enki pyet çiftin e të moshuarve nëse janë vak.sinuar, burri i bën vërejtjen dhe i thotë ‘të vendosë maskën, sepse duhet të mbrojmë njëri-tjetrin’. Gazetarja nga ana tjetër i përgjigjet, duke i thënë se është vaks.inuar.

Qytetari: “I kemi bërë të dyja doz.at. Nuk patëm fri.kë. Të gjithë duhet të mbrojmë njëri-tjetrin dhe ti je pa maskë, duhet ta vendosësh maskën.”
Gazetarja: “Unë e kam bërë vak.sinën, po ju ku e keni maskën?”

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

1 hour ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

1 hour ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago