Categories: Aktualitete

Jepet lajmi pritur nga BE për Shqipërinë, Ja cfarë éshtë konfirmuar nga ata

Bash.k.imi Ev.ropian ka aprovuar certi.fikatat shqiptare te vak sinimit, Kryem.inistrii Shqjperise Edi Rama ne rea.gimin e tij pas pranimit të certif.ikatēs shqijptare nga BE-ja ka shkruar se ky éshtë një shembull
kuptimplotë i progre.sit digjital të Shqipêrisë.Dhe Shqiptaret te lire te lēvizin ne Europe me pasa.porten digjitale të vak sinimit. BE aprovon Shqiperine duke dhene edhe nje shembull kuptimplote te pro.gresit tone digjital

Advertisement

Pêr të gjithë ata që déshirojnė tu gêzohen edhe arritjeve, pêrveçse të shohin vetem të keeqja deri edhe.ku nuk ka, ka shkruar Rama

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

8 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

11 mins ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

16 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

22 mins ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

26 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

59 mins ago