Categories: Aktualitete

Ju Parashtrua Pyetja Se Pse Nuk U Lirua Ukshin Hoti Por Albin Kurti?! Do Mahniteni Nga Pergjigjja

Ju parashtrua pyetja se pse nuk u lirua Ukshin Hoti por Albin Kurti?! Do mahniteni nga pergjigjja Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Daut Haradinaj: Pikër,isht në kohën ku ishte një gjen dje kri t,ike, përse nuk u lir,ua Ukshin Hoti por Albin Kurti?Kandidati për kryetar të Prishtinës nga ra,dhët e Aleancës për Ardhmëri të Kosovës, Daut Haradinaj, ka thënë se është le gjiti,me të pyetet se përse Albin Kurti u li,rua nga Presidenti i Serbisë në me,sin e 2 mijë e 200 shqiptareve.Haradinaj në kanal10 është pye,tur për atë se çfarë kishte dekl aruar ish-kryeministri Ramush Haradinaj, për lid,erin e VV’së Albin Kurti, nëse ky i fundit ë,shtë agj en,t i Serbisë.Haradinaj ka thë,në se përder isa edhe Kurti atakon emi,nentë të kohës së Iufj,tës, edhe të tjerët kanë të dr,ejt të të pyesin, sepse ai nuk është i amn istu,ar nga po,pulli.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

“Pyetja ishte sh,umë e thjeshtë. Ku është Ukshin Hoti? Pse u lir,uat vetëm ju me amn is,ti presid,enciale në mesin e 2 mijë e 200 shqiptareve, kjo du,het sqaruar”, ka thënë Haradinaj.“Pikërisht në ko hën ku ishte një gje nd,je kri ti,ke, përse nuk u li,rua Ukshin Hoti por Albin Kurti?”, ka thënë tut,je Haradinaj.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

4 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

4 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

5 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

5 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

5 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

5 hours ago