Categories: Aktualitete

Ka bineti i ri qeve.ri.tar, Eni Çobani i surprizon të gjithë me me sa zhin që i dërgon kr yeministrit Rama

Një re a g im për qe ve ri në e re ‘Rama 3’ ka ar dh u r edhe nga ju ri stja Eni Çobani.

Advertisement

Ajo ka ko me ntuar në ‘vi de o-li ve’ që Rama nd au në ‘Fa cebook’ gjatë mbl edhjes së Kë shi ll it të Mi nistrave.

Ju ri st ja Çobani thotë se mb ështetja e nd ërmjetësimit është qy tetari e la rtë dhe ba shkëpunimi i Ramës për ta pë rmirësuar ak o ma më shumë li gji n.
“Bravo mbeshtetja e ndermjetesimit eshte qytetari e larte dhe bashkepunimi ju aj per te pe rmiresuar ak oma dhe me shume li gji n per te eshte cu a rja me tej e ke s aj fo rme zgj i dhj e je.”, shkruan Eni Çobani.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

3 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

3 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

7 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

7 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

7 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

7 hours ago