Categories: Aktualitete

Kerkesa E BE-Se Ndaj Kurtit Per Veriun E Kosoves Eshte Absurde E Pa Pranueshme Albin Mos E Prano Kete Gje

BE-ja kërkesë Kurtit: Mos e ço PoI,icinë në Veri për t’i mbledh,ur faturat e energjisë.Bashkimi Evropian prit,et që t’i bëjë thirrje Qeverisë Kurti që të mos ndërma,rrë operacione poI,icore në komunat veriore. Demokracia.com ka siguruar raportin e përpil,uar nga Këshilli Evropian pas darkës së lider,ëve të Ballkanit Perëndimor, e ku përmen,det edhe kjo pikë.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Sipas dokumentit, BE-ja këshi,llon Qeve rinë e Kosovës kundër çdo vepri,mi “prov,okues”, siç e cilësoj,në ata, në kom unat ve,riore.“Përfaqësuesi i Lartë do t’i bëjë thi,rrje Qev erisë në Prishtinë kun,dër çdo veprimi provo,kues në komunat ver,iore. Konkretisht, z. Kurti do të kësh,illohet që të mos ndërmarrë ndonjë oper,acio,n poI,icor që synon mbledhjen e faturave të energj,isë elektrike në komunat veriore, që mund të prov,okoj,në ten,sio ne të mëtejshme me popullsinë lo,kale”, thuhet në rapo rtin e BE-së.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Vlen të thek,sohet se kryem inistri i Kosovës, Albin Kurti e dërgoi në Pjrokuro,ri marrëv eshjen e ish-presi dentit Hashim Thaçi me NA TO-në, të cilën e kishte bërë gjatë kohës sa ishte në krye të Qe verisë.Sipas kësaj marrë,veshje, F SK nuk lejo het të shk,ojë në veri pa lej,en para prake të NA TO-s dhe mis ionit të saj KF OR. E këtë, Kurti e cilësoi si akt të “tra dhët,jisë komb ëtare.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

1 hour ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

1 hour ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

1 hour ago