Categories: Aktualitete

Kerkesa E BE-Se Ndaj Kurtit Per Veriun E Kosoves Eshte Absurde E Pa Pranueshme Albin Mos E Prano Kete Gje

BE-ja kërkesë Kurtit: Mos e ço PoI,icinë në Veri për t’i mbledh,ur faturat e energjisë.Bashkimi Evropian prit,et që t’i bëjë thirrje Qeverisë Kurti që të mos ndërma,rrë operacione poI,icore në komunat veriore. Demokracia.com ka siguruar raportin e përpil,uar nga Këshilli Evropian pas darkës së lider,ëve të Ballkanit Perëndimor, e ku përmen,det edhe kjo pikë.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Sipas dokumentit, BE-ja këshi,llon Qeve rinë e Kosovës kundër çdo vepri,mi “prov,okues”, siç e cilësoj,në ata, në kom unat ve,riore.“Përfaqësuesi i Lartë do t’i bëjë thi,rrje Qev erisë në Prishtinë kun,dër çdo veprimi provo,kues në komunat ver,iore. Konkretisht, z. Kurti do të kësh,illohet që të mos ndërmarrë ndonjë oper,acio,n poI,icor që synon mbledhjen e faturave të energj,isë elektrike në komunat veriore, që mund të prov,okoj,në ten,sio ne të mëtejshme me popullsinë lo,kale”, thuhet në rapo rtin e BE-së.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

16 mins ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

17 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

19 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

20 mins ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

21 mins ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

1 hour ago