Categories: Aktualitete

Këshilltari i presidentit Francez, Macron habit të gjithë ! Ja deri më cilin vit nuk do ketë liberalizim të vizave për Kosovën…

Lêvizjen e Iirê tê Kosovês vazhdojnê tê mos e pêrkrahin Franca, BeIgjika, HoIanda e Danimarka, derisa pro kêtij pro.cesi mbetet e vetme Gjermania. Lib.eraIizimi i viz.ave êshtê vonuar shumê, jemi tê pa kênaqur pêr faktin qê êshtê vonuar kaq shumê.

Advertisement

Megjith atê pro.cesi êshtê nê fina.Ie tê veten, nê ditêt e para tê Qe.verisê sê re mund tê ndodhê Iibe.raIizimi i vi.zave.

Po ashtu ai ka dek.Iaruar se ky pro.ces mund tê shty het mê sê Iargu deri nê dhjetor tê kêtij viti.

Gerard Araud, kêsh.iIItari i pres.identit tê Francê, EmmanueI Macron, ka thênê se heqja e vi.zave pêr kosovarêt mbetet njê êndêrr dhe nuk ndodhê as nê vitin 2022.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

1 hour ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

1 hour ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

1 hour ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

1 hour ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

1 hour ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

1 hour ago