Categories: Aktualitete

Këto janë tradh.ëtitë që Albin Kurti, Hashim Thaci e Ramush Haradinaj ia bënë Kosovës

Po, janë tradh.ëtar. Jo asi klasik, sic po shtyhen ndërmjet veti. Më poshtë do të rënditen disa argu.mente pse ata nuk janë të tillë dhe pastaj do të nxirren infor.matat që tregojnë qartë tradhë.titë e tyre.

Advertisement

Që të tre nuk iu trë.mbën aspak Serbisë. E morën fuqi.shëm anën e Kosovës kur ishte në pyetje liria jonë.
Hashim Thaci nuk ishte i rekr.utuar nga Serbia apo Rusia ta dëm.tojë Kosovën. Pse ta bënte këtë? Ai ishte kryemi.nistër dhe udhëheqës i vendit sa herë deshti. Pse me marrë pare gjetiu, kur mund të merrte pare në Kosovë sa donte pa I thenë askujt as shef, as faleminderit.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

2 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

2 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

2 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

2 hours ago