Categories: Aktualitete

Kjo është ush.tria e Kosovës, Çdo Shqiptarë duhet të krenohet! SH P E R N D A J E

Ush.tr.ia e Kosovës është fo.rca komb.ëtare ushta.rake të Repu.blikës së Kosovës.

Advertisement

Pjesëtarët e F S K-s gjatë parakalimit do të shoqërohen nga ajri edhe me heli.poterë.

Kurse arm.atimi do të jetë edhe më i rëndë.

Kështu thot proje.ktligji për Fo.rcën e Ar.ma.taosura të Kosovës i cili është dor.ëzuar në Qe.verinë e Kosovës.

Në bazë të këtij projektligji parashohet që numri i usht.arëve të jetë shumë më i madh sa ka aktualisht.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago