Categories: Aktualitete

Kom.anda.nti Serb çon pesh vendin me këtë re.agim ndaj Shqipërisë, pasi Shqipëria kërkuan tër.heq.jen e Serbisë…

Kêrkesês sê Shqipêrisê pêr têr heqjen e tru.pave serbe nga afêrsia e kuf.irit me Kosovên, i ka ardhur njê pêrgjigje nga Beogradi. Koman.danti i pensionuar i ush.tri.sê kuf.ita.re serbe, Dragutin Dimqevski, ka thênê se kêrkesa e Tiranês nuk duhet tê dêgjohet.

Advertisement

Sipas tij, Serbia nuk duhet ti têr heq tr.upat nga afêrsia e kufi.rit.

Po monitoroj situatên dhe mbês.htes p.Iotêsisht tê gjitha masat e marra nga Iid.ershipi i shtetit tonê nê krye me Vuçiq, nê mênyrê qê situata tê qetê.sohet. Eshtê mirê qê tru.pat tona tê ar matosura tê rrijnê nê gatishmêri dhe afêr qê tu japin mbêshteteje mora.

Ie njerêzve tonê nê Kosovê, deklaroi koman.danti Serb.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

7 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

7 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

7 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

7 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

7 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

7 hours ago