Categories: Aktualitete

Kosova të mos thirret Repu.blikë e Kosovës, por Rep.ublika e Dardanisë!

Kosova të mos th irret Re publikë e Kosovës, por Re publika e Dard.anisë !!

Advertisement

I ft oj in telektualët, ga ze ta rët, me di at, po li ti ka nët,studentët, gjithë pu bl i k un si dhe Ak ademitë e Shk.encave të Shqipërisë e të Kosovës që ta shmë ta pë rdorin emërtesën Dardani për Kosovën.

Ashtu si u kë rkon in stitucioneve të Kosovës edhe Ak ademia Shq iptaro-Am erikane e Shke ncave dhe e Ar teve e Nju-Jo rkut në Amerikë, që Kosovës t’i hiqet em ërtesa me or igjinë prejardha cakëve sll avë dhe t’i ri kthehet emri Dardani.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kush i pari u vendos në Ballkan – serbët apo shqiptarët?

Serbët nganjëherë janë edhe për keqardhje! Një pjesë e mirë e tyre ende besojnë se…

8 hours ago
  • Aktualitete

I gjithe Ballkani ne “KEMBE” te tronditur. Albin Kurtit i vjen perkrahje e madhe nga Gjermania

Nils Schmid ka pub.likuar nje video ne rrjetin social Twitter, ku ka shprehur hapur mbesh…

8 hours ago
  • Aktualitete

Ganimetja bën thirrje për rrëzimin e qeverisë Kurti: ‘Na lodhën tu na rrejt hajnat’

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, e ka kritikuar kryeministrin e Kosovës, Albin…

8 hours ago
  • Aktualitete

LAJM I MADH – Nga SHBA përgjigjen a e pranojnë bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?

A e pranon SHBA bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?Ndihmës Sekretari Amerikan i Shtetit, Matthew Palmer…

8 hours ago
  • Aktualitete

Ish gruaja e Edi Ramës tregon historinë e prishjes së martesës: Linda Rama është një grua dinake që shkaktoi shum depresion te Gregu

Para 35 vitesh Matilda Makoçi ishte një nga ikonat dhe portretet më premtuese të kinematografisë…

10 hours ago
  • Aktualitete

Nga ora me diamante tek miliona sende me vlerë / Rama zbulon se çfarë fshihet në bodrumin e Kryeministrisë(VIDEO)

Kryeministri Edi Rama mbrëmjen e djeshme dha një intervistë për Blendi Fevziun, ku ka zbuluar…

10 hours ago