Categories: Aktualitete

Kroatët janë ho.rra, boshnjakët mυxha.hedinë, shqiptarët terrσ.ristë, malazezët tradh.tarë, maqedonët komb artificial!”

Derisa të mbizotërojë ky “model kulturor” në Serbi ku: Kroatët janë horra, boshnjakët mυxhahedinë, shqiptarët terrσristë, malazezët tradhtarë, maqedonët komb artificial!”; ku e tërë bota prerendimore krim.inele është kundër Serbisë së pafajshme; botë krίmί.nele e udhëhequr sidmos nga ShBA, Britania, Gjermania e Franca; ‘model kulturor” ku zyrtarisht Serbia bashkëpunon me NATO’n dhe UE’në por për çdo ditë të lume nga mediet (me të besuara nga popullata e saj edhe ato shtetërore apo publike) sh.ahen e fy.hen ato; prandaj si përgjigje kun.dër të gjitha këtyre sulem.eve dhe a rmίqësive ndaj popullit serb të pafajshëm si zgjidhje (shpëtim) është krijimi i “Srpski Svet’it” – nuk mund të pritet kurrfarë marrëveshje serioze.

Advertisement

Megjithate, pa marrë parasysh realitetin, bisedimet ne duhet t’i vazhdojmë qofshin ato pra edhe “sa për sy e faqe”.

E nesë në ndërkohe arrihet ndonjë “marrëveshje spektakulare” (siç i patëm disa deri tashti) as mos u entuzίazmoni e as mos u dëshproni, ato janë siç i thonë anglisht “busίness as u sual”.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

37 mins ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

39 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

40 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

41 mins ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

42 mins ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago