Categories: Aktualitete

Kry.eministri Belg: Kurtin lirisht mundeni ta lini edhe li.der i Europës, ai është i jashtëzakonshëm

Kr yeministri Belg: Kurtin li risht mu ndeni ta li ni edhe li der i Europës, ai është i ja shtëzakonshëm

Advertisement

Për takimin, që ka pasur sot Kr yeministri Albin Kurti me ho.mo.logun e tij belg, Alexander De Croo, Qe ve ri a e Kosovës ka dhë në detaje…Sipas njoftimit, Kurti është pritur nga kry eministri i Belgjikës sot gja të ditës derisa, në takim ai ishte me zë ven dës kr yeministrin për In t e gr im Evropian, Zhvillim dhe Dialog, Besnik Bislimi dhe zë ve n dë s kr yeministren dhe m inistren e Pu në ve të Ja shtme dhe Di asporës, Donika Gërvalla-Schëarz

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

6 hours ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

6 hours ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

6 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

6 hours ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

6 hours ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

6 hours ago