Categories: Aktualitete

Kry.eministri Shqiptar, Albin Kurti i çon ”selam” Serbisë!

Kry.eministri Kurti ka thënë se për një marrë.veshje fina.les mes Kosovës e Sërbisë, kjo e fundit ta ndryshojë Kushte.tutën, pasi e ka të vjetër, që nga viti 2006, pra nga koha e Koshtunicës.Në një konfe.rencë për media, Kurti iu përgjigjë pyetjeve të gazetarëve, duke shtuar se njohja re.ciproke është thelbi i marr.ëveshjes, çka do të thotë se pa njohje, s’ka vlerë marr.ëveshja fin.ale, përcjell GazetaBlic.“Për marrë.veshje gjithëpërfshirë për njohje rec.iproke, kërkohet ndryshimi i qëndrimit të Serbisë, edhe për shkak të kusht.etutës /Pamje mePosht

Advertisement

Për marrëv.eshje Kosovë – Serbi, kjo e fundit duhet të heqë dorë. Njohja re.ciproke është thelbi i marr.ëveshjes”, tha ndër të tjera Kurti.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

1 hour ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

1 hour ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago