Categories: Aktualitete

Kthehet nga Franca, dëshiron të bëhet ush.t.ar i Kosovës!RESPEKTE

Dhj etë r a të ri nj e të re ja po presin në ra dh ë për të do rë zu a r do ku me n ta ci on i n e kë rkuar në ko n k u r s i n për t’u bë rë pj e së ta rë të Fo r c ë s së Si gu ri s ë së Kosovës.

Advertisement

Ka ndidatët po re s pe k to j n ë di stancën dhe kanë ve n do s u r ma s ka t, ma sa këto për mbr o jt j e nga CO VI D-19.

Në m e s i n e tyre është edhe Bajram Gimolli, i cili është kth y er para dy javësh nga Franca.

Ai është i ga t sh ë m ta lë rë je te s ë n atje në se arr i n të bëhet us htar i Kosovës.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Prifti serb: Ka ardhur koha që të kthehemi përsëri në Kosovë

Nuk resht së politizuari dhe polarizuar sítuatën kreu i Kishës Ortodokse: Do të kthemi në…

48 mins ago
  • Aktualitete

Nga SHBA vjen lajmi qe po dridh Ballkanin – Greqia drejt njohjes së Kosovës?!

Kosova temē nē takimin e Dendias me Blinkenin: A po lēviz Greqia drejt njohjes? Shtetet…

50 mins ago
  • Aktualitete

Testamenti pasuror që ja mbajti të fshehur Nexhmija burrit të saj Enver Hoxhës në ’81-in dhe pas v.dekjes së tij, shkoi në….

Publikohen disa dokumenta të rralla arkivore të nxjerra nga Arkivi i Ministrisë së Punëve të…

54 mins ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

55 mins ago
  • Aktualitete

Marrëveshja serbo-turke e vitit 1938: sa para i’a jepte Serbia Turqisë për dë.bimin e shqiptarëve

Në vitin 1938 qeveria e mbretërisë jugosllave ka nënshkruar një konventë me qeverinë e Republikës…

56 mins ago
  • Aktualitete

Selakoviq:Thaçi është ka’sap i Ballkanit, i thotë Osmanit se Vuçiqi është presidenti yt

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Nikola Selakoviq, në fjalën e tij në mbledhjen e Këshillit…

58 mins ago