Categories: Aktualitete

Kur shqiptarët qa.nin me zë për vde.kjen e Enver Hoxhës/ Ishte nga dhi.mbja apo fr.ika? (Video)

Ai sun.doi me grus.htin e tij të hekurt për më shumë se 40 vjet, duke ndërtuar një nga sistemit di.ktatori.ale më të egra, jo vetëm në Europë por edhe në botë.sht yp rejkIamen e p0shtme dhe ndiq pamjet

Advertisement

Shqiptarët e izo.luar, të uri.tur dhe të va.rfër megjithatë vazhdonin ta adh.uronin njeriun që i kishte int.ernuar dhe tor.turuar për 40 vite, aq sa dita e vde.kjes së tij u kthye në një ditë zie kombëtare, shoqëruar me kli.thma dhe të q.ara të ko.bshme nga i gjithë populli.Në datën e lindjes së dik.tator.it, risjellim në vëm.endje pamjet e asaj dite për të kujtuar edhe një herë fri.kën dhe mpi.rjen kole.ktive që sisteme të tilla krijonë në popull.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

50 mins ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

52 mins ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

54 mins ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

55 mins ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

56 mins ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

58 mins ago