Categories: Aktualitete

Kush Nga Albin Kurti Dhe Hashim Thaci Mendoni Se Eshte Me I Duhuri Per Dialog Me Serbine – HYR DHE VOTONI

Sondazh i bere online duke pare njehere e mire se Kush nga Albin Kurti dhe Hashim Thaci mendoni se eshte me i duhuri per dialog me serbine?!! – VOTONI duke sht ypur rejkIamen e mp0shtme ose ne koment

Advertisement

Albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej 3 shkurtit 2020 deri ne 25 mars 2020. Tani nga sot me 22 mars 2021 merr dety.ren e Kryeministrit prape pas zgjedh.jeve te 14 shk,urtit. Prej janarit 2018 eshte krye.tari i partise se Levizjes Vete vendo,sje, te cilen e th,emeloi dhe e drej.toi ne v,itet 2005 deri me 2014.

Hashim Thaçi eshte presi.denti i peste i Republikes se Kosoves. Ai ishte krye ministri i pare i Kosoves se pavarur, Mini,ster i Jashtem dhe Zevendes kryeministr ne kabin,etin e ri te krye.suar nga Isa Mustafa, i cili mori det,yren me 12 dhjetor 2014. Thaçi ishte g,jith ashtu kreu i Partise Demo.kratike te Kosoves. Ai u ngrit ne rend te pare si kreu politik i Ush.trise Çlirimtare te Kosoves. Nder k,ohe, ai sherbeu gjithashtu si kreu i nje qeve.rie te perkohshme ne fund dhe menjehere pas lu.ftes ne vitin 1999.Votoni ne sondazhi,n online te meposhtem dhe shp,rehni mendimin tuaj, kush eshte me i mire si politikan per Kosoven, Albin Kurti apo Hashim Thaci.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

49 mins ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

50 mins ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

52 mins ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

53 mins ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

55 mins ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

56 mins ago