Categories: Aktualitete

Ky është lajm i mirë qe po na e jep Presi.dentja e vendit, Gjermania së shpejti e bën këtë gjë për Kosovën

Gjermania sē shpejti njeh pat.entē shoferēt e lēshuar nga Kosova.Pre.sidentja e Repub.likēs sē Kosovēs, Vjosa Osmani, nē ditēn e parē tē vizitēs zyr.tare nē Gjermani ku po qēndron me ftesē tē pres.identit Frank-Walter Steinmeier ēshtē pritur me nder,imet mē tē larta shte.tērore. Nē takim me homol.ogun Steinmeier, Presi.dentja Osmani e ka falēnderuar pēr mbēshtetjen e deritashme dhe ēshtē angazhuar pēr thellimin e marr.ēdhēnieve. Mē tej, Presi,dentja Osmani ka kērkuar mbēshtetjen e Gjermanisē pēr njohje tē reja, sikurse edhe pēr anēta.rēsimin e Kosovēs nē organizata ndērkom,bētare.

Advertisement

“Gjermania ka mbēshte,tur Kosovēn nē tē gjitha asp.iratat e saj integr.uese ndērk.ombētare dhe evro piane: proce.sin e in.tegrimit nē BE, anētarēsim.in nē organiz.atat ndērkom.ētare dhe veçanērisht lobimin dhe mbēshtetjen pēr libera.liz,imin e vizave. Ne kemi nevojē pēr njē zē tē fortē mbi kērkesēn tonē pēr liberal,izimin e vizave, dhe nuk ka asnjē zē mē tē mirē se Gjermania. Ne i kemi pērmbushur tē gjitha krit.eret pēr libera.lizim. Presim mbēshtetjen e Gjermanisē nē kētē pro.ces”, ka theksuar Presid.entja Osmani nē takim me presi.dentin Steinmeier.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago