Categories: Aktualitete

Ky Është Ush’tari Shqiptar Që Vlente Sa 1000 Kroatë

Bekim Berisha është krenaria e Kosovës, Kroacisë dhe Bosnjës. Është ush.tari i vetëm i dekoruar nga tre presidentë dhe për artin e tij lut’farak flitet edhe sot, 19 vjet pas v dekjes. Mediat kroate kohë pas kohë publikojnë shkrime dhe v1deo ku lartësojnë figurën e tij. Sht yp v1de0n e mp0shtme dhe shfaqen pamjet

Advertisement

“Kroatët e quanin atë “shok” gjersa në Kosovë, njihej si “Abeja”. Në fakt, emri i tij ishte Bekim Berisha. Aftësitë e tij të lu.tfës i ka dëshmuar në Kroaci, Bosnje dhe Kosovë, ku edhe v diq 22 vite më parë. Këtë trim shqiptar banorët e Banovinës e kujtojnë edhe sot, ndërsa guximi Bekim Berishës i kishte bërë përshtypje edhe presidentit të parë kroat Franjo Tugjman”.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

9 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

16 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

16 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

16 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

16 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

16 hours ago