Categories: Aktualitete

Lajm I Hi.dhur Mbi Familjen Thaci, A Po I Konfi/skohet Pasuria Thacit !!

Dy shtepite e ish Pr esidentit te Kosoves, Hashim Thaçi, ve tu ra e toka qe ki shte de klaruar ne Agj encine Ku nder Ko rru p si o nit mund te he to h en me nismen e Qe ve ri se se udhehequr nga Albin Kurti, per lu ften ku nder ko rru p si o ni t dhe ko n fi s ki mi n e pasuri se se pa ju stifikueshme.

Advertisement

Thaçi ne Agj encine Ku nder Ko rru p si o ni t, Pr e si de nti i Kosoves, me 19 qe rshor te vitit 2020 ka de klaruar dy shtepi, njera tr a she gi mi dhe prone e pe rbashket famil jare ne vl ere 80 mije euro dhe shtepia tj eter ne v lere 350 mi je euro, te cilen e n d e nuk e ka pa gu ar te gj ithen.

Pas kesaj, ai ka de kl a ru ar nje toke bu jqesore, tra she gi mi nga fa mi lja vl era e se ci les arr in 180 mi je eu ro dhe eshte pr onesi e pe rbashket.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

2 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

2 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

6 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

6 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

6 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

6 hours ago