Categories: Aktualitete

Lajm Super I Mirë! Italia Kërkon Punëtorë, Kerkon 30 850 Emig,rantë. Aplikoni ketu

Lajm super i mirë! Italia kërkon punëtorë, kerkon 30 850 emigr,antë..Italia nis zbatimin e një dekreti të ri për pranimin e emig,rantëve në kuadër të planit për të punësuar qytetarë nga vende jo anëtare të Bashkimit Europian mes të cilëve dhe Shqipëria.Qe,veria Conte ka aprovuar një program tra nzitor për pranimin e të huajve për punësim. Nga ora 9 e datës 13 tetor 2020 në portalin e Ministrisë së Brendshme Italiane nis procedura online e zbatimit të lëtij dekreti që parashikon pranimin në territorin italian për motive punësimi të 30 850 emigr,antëve të rinj ekst,rakonumi,tarë.hap rje,k,la.men me p0shte dhe apliko

Advertisement

Qytetarët ektrakomunitarë që përmbushin kërkesat, duhet të aplikojnë online me afat deri më 31 dhjetor 2021.Ndër 30 850 kuota pranimi, 18 mijë prej tyre i janë rezervuar emgirantëve nga Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, Serbia, Sri Lanka. Moldavia Mali, Marok, Filipine, Algjeria, Bangaldesh, Bosnja-Hercegovina., Bregu i Fildishtë, Korea, Egjipti, Salvador, Gambia, Gana, Japoni. Eriopia, Ukraina, Senegal, për t’u punësuar në sektorin e bujqësisë, turizmit e hotelerisë.Rreth 12 850 kuota të tjera janë parashikuar për punësim dhe për konvertim të lejeve të qëndrimit të emigrantëve ekstrakomunitarë që ndodhen në Itali.hap rje,k,la.men me p0shte dhe apliko

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

9 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

15 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

15 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

15 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

15 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

15 hours ago