Categories: Aktualitete

LAJMI FUNDIT/ Kolona me autob.linda serbe eshte nisur ne drejtim te kufi.rit me Kosoven – Shkruan portali serb, ja skenari qe po pergaditet nga serbia

LAJMI FUNDIT/ Kolona me autob.linda serbe eshte nisur ne drejtim te kufirit me Kosoven – Shkruan portali serb, ja skenari qe po pergaditet nga serbia

Advertisement

Portali serb “Alo” shkru,an se një kolonë e automj eteve ush tar,ake serbe është nisur për në Kosovë.Një kolonë e autom,jeteve ush tar,jake serbe është nisur për në Kosovë, shkruan portali serb “Alo”.Nga kaze,rma para lëvizjes së tyre është parë Ministri serb i mbrojtjes, Aleksandar Vulin, transmeton laj,mi net.Portali serb “Alo” shkruan se një kolo,në e automjeteve ush taj,rake serbe është nisur për në Kosovë.Një kolonë e autom,jeteve ush tar,jake serbe është nisur për në Kosovë, shkruan portali serb “Alo”. Nga kaz,erma para lëvizjes së tyre është pa,rë Ministri serb i mbroj,tjes, Aleksandar Vulin,

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

9 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

15 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

15 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

15 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

15 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

15 hours ago