Categories: Aktualitete

LAJMI I FU NDIT/ Ky Është Kushti I Serbisë Për T’i Hequr Barr.ikadat Nga Veriu I Kosovës

Në ditën kur prpritet të ta kohen de le ga ci o n et e Kosovës dhe të Serbisë në përpjekje për të gjetur një zgjidhje pas situates së krijuar në veriun e Kosovës tash e dhjetë ditë, Gazeta Bl ic ka marrë vesh nga burimet e saja për kushtet e Serbisë që pritet t`i shtroj në takimin tre palësh B E – Kosovë – Serbi.

Advertisement

Burimë të mirë in formuara nga pa la serbe kanë thë në për Ga zeta Bl ic se dele.gacioni serb, ka disa kushte në mënyrë që të tërhiqen barr,ikadat e krijuara në rrugët që qojnë në drejtim të dy pi ka ve ku fi ta re Jarinjë dhe Bërnjak.

“Njerëz të afërt me kabinetin e Vuçiqit në Beograd kërkojnë se nuk do të hiqen bar.ikadat nëse nuk formohet Asoc.iacioni me kompetent ekzek.utive!”, ka thënë ky burim i Ga ze tës Bl ic

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

38 mins ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

39 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

41 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

41 mins ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

43 mins ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago