Categories: Aktualitete

LDK: Do të kthehemi shpejt aty ku e meritojmë

An ëtari i Kr yesisë së L idhjes De mo kr a ti ke të Kosovës, Alban Zogaj ka fo lu r për zgj edhjet lo ka le që pr itet të mb ahen në te tor të këtij viti në Kosovë.
Zogaj thotë se kr yesia e re e LDK-së është duke p unuar va zhdimisht për zgj edhjet lo ka le.

Advertisement

Ky gr up i ri dhe kjo kr yesi e re është duke pu nu ar va zhdimisht, kr yetari i ri i LDK-saë është fu ll ti me i ang a zh um. Unë po ko nsiderojë që po bë he mi gati mirë për zgj edhjet lo ka le, shumë shpejt do t’i ke mi ka ndidatët për kr yetarët e ko mu na ve”, thotë Zogaj.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

1 hour ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

1 hour ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago