Categories: Aktualitete

LDK: Do të kthehemi shpejt aty ku e meritojmë

An ëtari i Kr yesisë së L idhjes De mo kr a ti ke të Kosovës, Alban Zogaj ka fo lu r për zgj edhjet lo ka le që pr itet të mb ahen në te tor të këtij viti në Kosovë.Zogaj thotë se kr yesia e re e LDK-së është duke p unuar va zhdimisht për zgj edhjet lo ka le.

Advertisement

Ky gr up i ri dhe kjo kr yesi e re është duke pu nu ar va zhdimisht, kr yetari i ri i LDK-saë është fu ll ti me i ang a zh um. Unë po ko nsiderojë që po bë he mi gati mirë për zgj edhjet lo ka le, shumë shpejt do t’i ke mi ka ndidatët për kr yetarët e ko mu na ve”, thotë Zogaj.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

2 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

2 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

2 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

2 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

2 hours ago