Categories: Aktualitete

Lulzim Basha: S’duhet të tolerohen ta.nket e avi.onët që mësyjnë kuf.ijtë e Kosovës.

Kry.etari i Par.tisë Demok.ratike në Shqipëri, Lulzim Basha, ka reaguar pas sit.uatës së krijuar në veri të Kosovë, duke thënë se akt.et kri.minale të ndodhura në 24 orët e fundit të frymëzuara nga Beogradi, synojnë destab.ilizimin e Kosovës dhe të gjithë rajonit.

Advertisement

“Shpreh mbështetjen e plotë dhe të fuqishme për qe.verinë e Kosovës, insti.tucionet e saj dhe të gjithë fak.torin poli.tik të angazhuar në përballimin e kësaj situ.ate”, është shprehur Basha.

Tutje, ai thotë se detyrë e Shqipërisë, si vend anëtar i N A T O-s, nuk është të heshtë por të përdorë të gjithë mekanizmat diplo.matikë për të ndihmuar në zgjidhjen e kësaj situate.

“Nuk mund të tolerohen tan.ket dhe av.ionët ushtarakë që mësyjnë kuf.ijtë e Kosovës, duke kër.cënuar paqen dhe sigu.rinë e të gjithë rajonit”, ka shkruar Basha në llogarinë e tij në Facebook.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

1 hour ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

1 hour ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

1 hour ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

1 hour ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

1 hour ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

1 hour ago