Categories: Aktualitete

Lulzim Basha: S’duhet të tolerohen tan.ket e avio.nët që mësyjnë kuf.ijtë e Kosovës.

Kry.etari i Part.isë Demo.kratike në Shqipëri, Lulzim Basha, ka reaguar pas situ.atës së krijuar në veri të Kosovë, duke thënë se aktet kri.minale të ndodhura në 24 orët e fundit të frym.ëzuara nga Beogradi, synojnë dest.abili.zimin e Kosovës dhe të gjithë rajonit.

Advertisement

“Shpreh mbësht.etjen e plotë dhe të fuqishme për qeve.rinë e Kosovës, insti.tucionet e saj dhe të gjithë fak.torin pol.itik të angazh.uar në përba.llimin e kësaj sit.uate”, është shprehur Basha.

Tutje, ai thotë se det.yrë e Shqipërisë, si vend anëtar i NA.TO-s, nuk është të hesh.të por të përdorë të gjithë meka.nizmat dip.lomatikë për të ndihmuar në zgjidhjen e kësaj situate.

“Nuk mund të tol.erohen ta.nket dhe av.ionët ushta.rakë që mësyjnë ku.fi.jtë e Kosovës, duke kë.rc.ënuar paq.en dhe sigu.rinë e të gjithë rajonit”, ka shkruar Basha në llogarinë e tij në Fac.eb.ook.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kush i pari u vendos në Ballkan – serbët apo shqiptarët?

Serbët nganjëherë janë edhe për keqardhje! Një pjesë e mirë e tyre ende besojnë se…

6 hours ago
  • Aktualitete

I gjithe Ballkani ne “KEMBE” te tronditur. Albin Kurtit i vjen perkrahje e madhe nga Gjermania

Nils Schmid ka pub.likuar nje video ne rrjetin social Twitter, ku ka shprehur hapur mbesh…

6 hours ago
  • Aktualitete

Ganimetja bën thirrje për rrëzimin e qeverisë Kurti: ‘Na lodhën tu na rrejt hajnat’

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, e ka kritikuar kryeministrin e Kosovës, Albin…

6 hours ago
  • Aktualitete

LAJM I MADH – Nga SHBA përgjigjen a e pranojnë bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?

A e pranon SHBA bashkimin e Kosovës me Shqipërinë?Ndihmës Sekretari Amerikan i Shtetit, Matthew Palmer…

6 hours ago
  • Aktualitete

Ish gruaja e Edi Ramës tregon historinë e prishjes së martesës: Linda Rama është një grua dinake që shkaktoi shum depresion te Gregu

Para 35 vitesh Matilda Makoçi ishte një nga ikonat dhe portretet më premtuese të kinematografisë…

7 hours ago
  • Aktualitete

Nga ora me diamante tek miliona sende me vlerë / Rama zbulon se çfarë fshihet në bodrumin e Kryeministrisë(VIDEO)

Kryeministri Edi Rama mbrëmjen e djeshme dha një intervistë për Blendi Fevziun, ku ka zbuluar…

8 hours ago