Categories: Aktualitete

Marigona Geci: Albin, A ke a.pliku për vi.zë amerikane, a ta dhanë?

Dep.utetja e LDK-së, Marigona Geci, ka k rit.ikuar kryemi.nistrin Albin Kurti për viz.itat në Greqi, Turqi e Francë.

Advertisement

Ajo e ka pyetur kryemi.nistrin Kurti se a ka apli.kuar për vizë amer.ikane.

“A keni apli.kuar për vi.zë për të vizituar SHBA-të bashkë me Osmanin dhe Gërvallin. A mund të na thoni pse deri tani nuk keni vizi.tuar SHBA-të kur dihet që në bisedime me Serbinë, dihet që roli i SHBA-ve është i paz.ëvendësueshëm”, ka thënë Geci.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

42 mins ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

44 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

45 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

46 mins ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

47 mins ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago