Categories: Aktualitete

Marrin zemër serbet: Gje.ne.rali Jankovic thotë se po kthehemi në Kosovë

Ish-gje.nerali serb që kishte shërbyer si koma.ndant i for.cave usht.arake serbe në Koshare në vitin 1999, Llubinko Gjurkoviç, së bashku me kand.idatin e koali.cionit më të madh politik NADA në Serbi, Millosh Jovanoviç, kanë vizituar Jarinjen të cilën e kanë quajtur “to.kë serbe”, shkruan e përditshmja serbe Danas.

Advertisement

Gjurkoviç i ka qëndruar prapa Jovanoviçit i cili u shpreh se “Ky është një vend serb dhe një pjesë e shte.tit serb, dikujt i pëlqen apo jo, dhe do të mbetet kështu. Këta njerëz janë unikë dhe ata janë atje çdo ditë në barri.kada për të realizuar të drejtën e tyre për një normalitet jetën, dhe ne do t’i ndihmojmë në çdo kuptim”.

“”Ne kemi pasur gjithmonë një poli.tikë shumë të qëndrueshme që nuk mund të hiqet, se Rezo.luta 1244 është një akt ligjër.isht i detyrueshëm, se Kusht.etuta e Republikës së Serbisë është një akt ligjë.risht i detyrueshëm”, deklaroi ai.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

3 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

4 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

7 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

7 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

7 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

7 hours ago