Categories: Aktualitete

Me lot në sy / Sapo ndërroi je të 5 vjeçarja e mahnitshme ‘NGUSHËLLIME’ familjes

Me Lot Në Sy, E Vetme Dhe E Heshtur: Ndërron Je.Të 5-Vjeçarja Pa Prindërit Në Krah…MOs kalo pa thene NGushellime Familjes

Advertisement

Vogëlushja palestineze 5-vjeçare, prindërit e së cilës ush.tr.ia izraelite nuk i lejoi të shkojnë me të në op.era.ci.on, ka ndër.ruar je.të. Vogëlushja palestineze nga G.aza, Aisha Lulu, e cila më në fund mori leje për udhëtim në Kuds për shkak të një oper.ac.ion.i të kom.pl.ik.uar në tru, u de.t.yrua të udhëtojë e vetme pasi autoritetet izraelite ref.uzu.a.n t’u japin leje prindërve të saj për ta shoqëruar.

Ajo v.ua.n.te nga një së.m.un.dje në t.ru dhe v.d.iq menjëherë pas ope.rac.io.nit. Aisha u det.yr.ua të lu.f.to.jë vetëm me së.mun.dj.en, në një inj.orim të pa.mës.hirs.hëm të marrëveshjeve ndë.rkom.b.ëtare, traktatet e të drejtave të njeriut, të drejtat e f.ëmijëve, të drejtën për shëndet dhe qasje në shërbimet shënde.tësore në mënyrë të sigurt. Për shkak të rrethimit të G.azës nga viti 2007, qindra pacie.ntë palestinezë kanë vd.ek.ur pasi u pe.nguan për të marrë traj.timin e duhur. Sp.ita.let në G.aza ende nuk janë pajisur si duhet ndërsa palestinezët e së.m.u.rë duhet të udhëtojnë në Izrael apo jashtë vendit për shkak të pa.mu.ndë.sisë së k.urimit në Gazë.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

A ka përhajr, Ganimete Musliu vendos ti jep fund beqaris me këtë person që e njihni të gjithë

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Ganimete Musliu asnjëherë pothuajse nuk ka bërë publike diçka nga…

56 mins ago
  • Aktualitete

A do e votonit Xhavit Halitin për President në vend të Vjosës?PO apo JO?

Haliti është ndër njerëzit më të paprekshëm në PDK, dhe në vazhdimësi ka qenë në…

58 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

59 mins ago
  • Aktualitete

“Shkurt dhe qartë” nga Yuri Kim: SHBA do u kërkojë llogari të korruptuarve, disa të tjerë janë në listë

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim, e anë të një postimi në…

60 mins ago
  • Aktualitete

Si agjente e Enver Hoxhës: Si ndodhi arr.atisja e Vaçe Zelës gjatë turneut në Greqi dhe pse u zem.ërua sigurimi

Nga Emisioni “Vetting” : “Pallati i madh i Kulturës”, mban titullin do.sja e Sigu.rimit të…

1 hour ago
  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 hours ago