Categories: Aktualitete

Me mua kry.eministër, s’ka asociacion të kom.unave serbe edhe pikë.

PO të mos ishte pozi.cionuar me kohë poli.cia e Kosovës me një.sitë e saj spec.iale në pikat kufit.are 1 dhe 31 në veri të Kosovës, serbët që po ku.ndërshtojnë zbatimi e marrëv.eshjes për ta.rgat do t’i kishin dj.egur ato pika sikur në vitin 2008 kur u shpall pava.rësia e Kosovës.

Advertisement

Kështu ka lënë të kuptohet në kon.ferencën e fundit për media, Kry.eministri i Kosovës, Albin Kurti.

Sipas tij, dj.egia e Qendrës së Regji.strimit të Automjeteve në veri tregon se cfarë do të kishte ndodhur në atë pjesë po të mos ishte njës.ia spe.ciale e Po.licisë së Kosovës.

Kuri ka thënë se tens.ionimin e situatës po e provokon Serbia dhe se nuk është pritur diçka tjetër nga Serbia dhe ka qenë e ditur që do të ketë pro.vokime nga ky shtet.

Kurti ka përmendur se tashmë janë parë av.ion usht.arak të Serbisë, heli.kopter e korr.ier rus që kanë provo.kuar sit.uatën e sigurisë.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

15 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

15 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

15 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

15 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

15 hours ago