Categories: Aktualitete

Media serbe raporton se aut.oblinda të një.sisë sp.eciale serbe janë nisur drejt kuf.irit me Kosovën

Fo rcat us htarake të Serbisë i janë af ru ar vi jën ku fitare me Kosovën.

Advertisement

Kështu sapo ka ra po rtuar ga ze ta ri i The Ec o no mi st, Tim Ju d a h, i cili zhv i lli m et e së hënës i ka qu ajtur si “th yerje duarsh” në m es të Aleksandër Vuçiq dhe Albin Kurtit.

“Us htria serbe ra portohet se është af ruar t ek ku fi ri me Kosovën pas ve n do sj es së Po licisë së Kosovës në pj esën ve ri o re. Krejt kjo pasi që Qe ve ri a e Kosovës ka ve n do sur rre gu lla të njëjta li dh ur me li ce n c at e ve turave, sikurse që bën Serbia me ato nga Kosova”, ka shkruar ju da në t witter.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

3 hours ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

3 hours ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

3 hours ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

3 hours ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

3 hours ago