Categories: Aktualitete

Merkel i thotë Kurtit: Jemi me ty në Iuf.tën kundër…

Jemi me ty në luf tën kundër ko rrupsionit, do t’iu ndihmojmë në planin ambi.cioz për ref.orma qe ke bere gjate qeve.risjes. Sot, gjatë ditës Kance.larja Angela Merkel dhe Kry.eministri Albin Kurti patën një bisedë telefonike.Gjatë bisedës ata shkëmbyen mendime për marr.ëdhëniet e ngushta bila.terale, përafrimin e refor.mave të Kosovës me Bashk.imin Evropian, si dhe për situatën në raj.on, shkruan Kosovaost. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Kanc.elarja Merkel i ofroi kry.eministrit Kurti mbështetje në luf tën kundër ko rrupsionit dhe programit të gjerë e ambi.cioz për reforma në vend. Në këtë kontekst, Repu.blika Fed.erale ofroi këshilla spec.ifike nga eksp.ertë gjermanë. U diskutua edhe për luf tën ndaj vi rusit Ko.ro/na. Kanc.elarja premtoi se do ta shqyrtojë mbështetjen ndaj Kosovës për trajtimin e kësaj kr.ize. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Shqipëria më e fortë si asnjëherë më parë: Baza e NATO-S Në Shqipëri frikë për Greqinë dhe Serbinë!

NATO ka hyrë zyrtarisht në pjesën perëndimore të Ballkanit në një përpjekje për të bllokuar…

2 hours ago
  • Aktualitete

Hoxha Mustafa: Duhet rrespektuar edhe Vuçiq, edhe ai është NJERI

“H.oxha nga Republika e Serbisë: “Ta respektojmë Vuciqin, Kosova është dj.ep i Serbisë. Myftiu nga…

2 hours ago
  • Aktualitete

Sondazh: A mendoni qe nuk jane manipuluar VOTIMET ?! PO-JO

Sondazh i bere online pasi shume qytetare ne kane shkruajtur qe nuk eshte ne rregull…

6 hours ago
  • Aktualitete

Po “tronditet” Opozita Levizja Vetevendosje fiton keto 5 Komuna

Deputetja nga radhët e VV-së, Fitore Pacolli përmes disa postimëve në Facebok ka bërë të…

6 hours ago
  • Aktualitete

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut – Ja fjalet e papranueshme

E PABESUESHME/ Bekim Jashari po merr “goditje” nga ana e PDK-se dhe Mergim Lushtakut –…

6 hours ago
  • Aktualitete

Reagimi i Bekim Jasharit per humbjen e zgjedhjeve po le gjithe vendin pa fjale – E PAPRANUESHME

Kandidati për kryetar të Skenderajt, Bekim Jashari, ka thënë se pati vj,ed,hje,s të fitores përmes…

6 hours ago