Categories: Aktualitete

Midis Serbisë Në Stadium Ndegjohen Brohoritjet “Hashim Thaçi, Hashim Thaçi” (PAMJE)

Nd e sh j a ka m p i o na le nd ë rmj et No vi Pa za r i t dhe Pa rtizanit të Beogra dit është nd ë rpr e rë. Ti f o z ët e kësaj të fu n dit fi ll u a n të thër ri s n i n emrin e Ratko Mlad icit,

Advertisement

E në ku nd ër p ë r gj i gj j e të t yre d o l ë n ti f o z ët ve n d as të ci l ë t fi ll u a n të th ë rr i s n i n emrin e ish-pr esidenti t të Kosovës, Hashim Thaçit

Emri i Hash im Thaçit ishte pr o v o ki m i r ë n d ë për Ser binë duke pa s u r pa ra s y sh fa ktin se ai ishte nj ë ri nga th e m e lu e s i t e Ush trisë Çli rimtare të Ko sovës dhe sh p a ll i Pa va rë si në e Ko sovës.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Çfarë po ndodh?! Shër.bimi sek.ret turk go.det rëndë Mossad-in izraelit

Një ekìp prej 200 personash nga Organìzata Kombëtare e Ìnte.lìgjencës (MÌT) zbʋloì se një rrjet…

16 hours ago
  • Aktualitete

Prejardhja e emrit Shqiptar! Origjina dhe kuptimi i tij

Pirroja ishte, ndoshta, sundimtari më i shquar i Epirit. Ai, si pasardhës i largët i…

16 hours ago
  • Aktualitete

Berisha bën thirrje drejt demokratëve: Përgatituni për pro.testa që Shqipëria nuk i ka parë kurrë

Ish-kryeministri Sali Berisha ka paralajmëruar pro.testa të demokratëve për humbjen e PD në zgjedhjet e…

16 hours ago
  • Aktualitete

“U stërvit nga C.I.A dhe erdhi me mis.one sek.rete në Shqipëri për të vr.arë Enverin…”/ Historia e rrallë e agj.entit, që u mb.ajt dy v.jet në ar.kivol

Dashnor Kaloçi/ Publikohet historia e panjohur dhe të bujshme të ashtuquajturës “ba.nda Xhevdet Mustafa”, ku…

16 hours ago
  • Aktualitete

Nikollë Lesi tregon parashikimin e radhës: Berisha arr.estohet, Basha shpëton, PD shkrihet dhe në pushtet rri Rama për shumë gjatë

Nìkollë Lesì ka bërë një tjetër parashìkìm. Në gazetën e tìj “Koha Jonë” është pʋblìkʋar…

16 hours ago