Categories: Aktualitete

Milaim Zeka : Pandeli Majo e q uajti U Ç K-në ter ror iste

Nuk mb a ro j në de ba t et e ni su ra këto ditë për U Ç K-në. Ga zetari Milaim Zeka ka ak uzuar Pandeli Majkon, se e ka ci lë su ar U Ç K-në si ter.rori.ste në 1997-n.

Advertisement

“Pandeli Majko eshte da sh te m os me h a p go jen, nje riu i ci li va zhdimisht, eshte mu n du ar te pa ra q i t et si mbr ojtesi me i zj a rr te i Kosoves dhe

lu ftes se saj, pr a Pandeli Maljko, d o li pr a p ne sk ene, duke po le mi zu ar rr e th de klarates se Fatos Klosit, dhe gj o ja ne mbr ojtje te dr Ibrahim Rugoves.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

36 mins ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

39 mins ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

43 mins ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

45 mins ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

47 mins ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

48 mins ago