Categories: Aktualitete

Mirë që Njësia Speciale e Kosovës do të tërhiqet, se një aksion i tillë në të ardhmen do të hasë në rezistencë edhe më të fortë nga ne

Pres.identi i Ser.bisë, Aleksandar Vuçiq, ka folur për marrë.veshjen e arritur sot në Bruksel për targ.at dhe e ka quajtur atë fit.ore për serbët.

Advertisement

Ka thënë se është gjë e mirë që Një.sia Spe.ciale e Kosovës, apo e shqiptarëve siç e ka quajtur ai, do të tërhiqet dhe ka shtuar se një aksion i tillë në të ardhmen do të hasë në rezi.stencë edhe më të for.të të popullatës serbe.

“E kem njoftuar fak.torin ndërko.mbëtar, se në të ardhmen nëse KF.OR-i nuk mb.ron serbët, do të dimë vetë t’o mbr.ojmë”, ka thënë ai, duke aluduar për futje të usht.risë serbe në Kosovë.

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

SONDAZH:Kush mendoni se është politikan me i mirë: Thaçi apo Kurti ? Komentoni

albin Kurti politikan dhe akti.vist shqiptar, i cili sherbeu si krye ministri i Kosoves prej…

2 mins ago
  • Aktualitete

Ambasadori palestinez në Serbi: Nuk do ta njohim Kosovën!

Ambasadori i Pa.lest.inës në Serbi, Mohammed Nabhan ka bërë thirrje tek vendet arabe që t’i…

4 mins ago
  • Aktualitete

LAJMI I FUNDIT Nga Haga per Hashim Thaçin teper e rende qfar u zbulua

Mbrojtja e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi ka dorëzuar në Dhomat e Spec ializuara dhe…

10 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

16 mins ago
  • Aktualitete

Bekë Berisha: Do tia n.xij jetën Albin Kurtit

Kandidati për deputet nga koalicioni AAK-PSD, Bekë Berisha, ka folur për rolin e dep.utetëve të…

20 mins ago
  • Aktualitete

Grekët në delirium/ Ikona greke prap këndon shqip edhe thotë: ‘Emigrantët shqiptarë meritojnë edhe më shumë se kaq’

Dasho Kurti kompozitori dhe muzikanti i njohur shqiptar në Greqi këtë të mërkurë ishte i…

53 mins ago