Categories: Aktualitete

Modelja Shqiptare: Jam Kr enare Që Ta tuazh E Kam Hashim Thaçin Se Është “BABA” dhe shpetimtari i Kosoves..!

Su perModelja Shqiptare: Jam k renare që ta tuazh e kam Hashim Thaçin se është “BABA” i KosovësNd oshta duket e pa za kontë, por ja që ka ndodhur në Kosovë një su permodele nga Kosova, tr anoht për Hashim Thaçin, pre sidentin e Kosovës.

Advertisement

Për da shurinë e madhe që e ka nd aj pr esidentit, ajo me anë të ta tuazhit e mb anë gjithmonë pas vete Thaçin. Në krahun e saj e mban një foto të Thaçit tashmë te kon kretizuar në ta tuazh. “Nuk më duhet emri im, nëse nuk dal me thi rr Hashim

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Amaneti Patriarkut Irinej “Amanet Kosovën, mos ua falni shqiptarëve“!

Amaneti i fundit i Patriarkut serb Irinej, para së të h umbte j etën nga…

2 hours ago
  • Aktualitete

Zemaj:Do e rrezojme kete Qeveri se shpejti o popull

Ishministri i Shendetesise, Armend Zemaj, ka shpjeguar rrethanat e ngjar.jeve qe ndodhen naten e se…

2 hours ago
  • Aktualitete

Vulin: Kosova është e jona së shpejti do ia lëmë emrin Serbia e Vogël!

Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Aleksandar Vulin, përsëriti sot se presidenti i Serbisë është, duhet…

2 hours ago
  • Aktualitete

Arben Gashi: O Albin po të ishim ne në Qeveri, liberalizimi i vizave do ishte kryer!

Shefi i grupit parlamentar të LDK, Arben Gashi gjate konferences se sotme ka berë me…

2 hours ago
  • Aktualitete

Enver Hoxhaj:Vjosës e Albinit spo iu intereson për popull,vetëm për karrige e para

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PDK-së, Enver Hoxhaj, në seancën e sotme të jashtëzakonshme…

2 hours ago
  • Aktualitete

Kurti: Vuçiq po kërkon “bosnjëzimin” e Kosovës. “Nuk ka me pa atë ëndërr”

Në një intervistë ekskluzive për “Pobjeda”, kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, thotë se ndaj vendeve…

2 hours ago