Categories: Aktualitete

Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/Äksi dènt Trä gjik Në Rrugën Mitrovicë – Skenderaj ( Video )

Äksidènt i rëndë në magjistralen Mitrovicë-Skënderaj, 3 ambu lanca bartin të lën duaritNjë Äksidènt me të lënduar ka ndodhur sot në magjist ralen Mitrovicë-Skënderaj.Sipas dëshmitarëve, aksi denti që ka ndodhur në fshatin Tërrnavc është mjaft i rëndë, shkruan “Jepi zë”.

Advertisement

Ata thonë se tri ambu lanca kanë marrë të lënd uarit dhe kanë dërguar në Emerg jen cën e Spi: talit të Mitrovicës.Siç shihet edhe nga pamjet që ka siguruar “Jepi zë”, veturat kanë rëndë edhe disa metra në gre: minë.Ndryshe, magjist ralja Mitrovicë-Skënderaj është mjaft pr oble matike pasi ka Äks idènt( të shpeshta.VIDEO

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Si e vlërsoni qeverinë Kurti deri më tani?

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, bashkë me 12 ministrat e kabinetit qeverisës, kanë…

1 hour ago
  • Aktualitete

”Ditën më të zezë Kosovës ia kanë sjellë vetë udhëheqësit e saj”. A PAJTOHENI?

“Sipas kushteve që parashtron pala serbe në bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë në Bruksel, përveC…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti në Bruksel: Na liberalizoni vizat që të besojmë te BE-ja

Kryeministri Albin Kurti edhe sot në Bruksel ka kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën. Kurti…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kjo është shtëpia “modeste” në Marigona Residence ku jeton Ramush Haradinaj (VIDEO)

Shtëpinë e ndërtuar me mjete vetanake dhe me ndihmë nga bashk.ëluf.tëtarët menjëherë pas luf.tës në…

1 hour ago
  • Aktualitete

Kurti “me dy fytyra” dje e lavdonte e sot e akuzon diasporën, ata janë “rreziku i parë..do ta sjellin virusin…”

Kr yeministri Albin Kurti duket se ka ndërruar mendje në relacion me diasporën. Ai deri…

1 hour ago
  • Aktualitete

Rrahman Jasharaj: Albin nëse punët si kryeminstër nuk t’dalin boll, hajde bëhu anëtar i yni

Në emisionin ‘Pressing’ në T7 po diskutohet për përp.lasjen e kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti…

1 hour ago