Categories: Aktualitete

Mos u fri.goni: Ush.tria serbe nuk do të fu.tet në Kosovë. Po presim …

Sonte, presi.denti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, përsëri ka komentuar ngj.arjet e fundit në Kosovë.

Advertisement

Sipas tij, Serbia nuk ka hyrë në terr.itorin e Kosovës, sepse me marr.ëveshjen e Kumanovës dhe ven.dimet pas saj, si dhe hapjen e vendk.alimeve, “ne nuk kemi të drejtë ta bëjmë këtë”.

“Ne nuk do të hyjmë me trup.at tanë. Paq.ja është më e nevojshme. Ne presim që N.AT.O të re.agojë, ne jemi duke pritur për 24 orë. Nëse vazhdon për.ndjekja e popul.lsisë, Serbia do të reag.ojë”, citohet të ketë thënë Aleksandar Vuçiq.

Reag.imi i presi.dentit serb vjen edhe pasi Sekr.etari gj.eneral i N.ATO-s, Jens Stoltenberg ka bërë të ditur se ka disk.utuar sot me kryemini.strin Albin Kurti dhe preside.ntin Aleksandar Vuçiq, lidhur me sit.uatën në veri të Kosovës.

Advertisement
Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

LVV pa Albin Kurtin s’do ta kalonin as pragun

Dukekomentuar rezultatin e zgjedhjeve, gazetari Leonard Kerquki përmes një po stimi në Facebook, tha se…

29 mins ago
  • Aktualitete

A duhet të shpallet Edi Rama kryeministri më i mirë Shqipëtarë apo Albin Kurti?

Sondazh i bërë online nga portali ynë nga dita e sotme do të kemi mundesi…

32 mins ago
  • Aktualitete

Berat Buzhala “Urdhëron” Kosovarët mos të shkojnë për pushime në Shqipëri

Gazetari Berat Buzhala pas ngjarjeve me turistët spanjoll ka ironizuar me një postim në facebook:…

36 mins ago
  • Aktualitete

Bekim Jashari ishte në GARË kundër Sërbise, ata që se votuan TURP ju qoftë

Për zgjedhjet në Drenicë dhe fitorën e PDK-së, kundër Bekim Jasharit ka reaguar përsëri veprimtari…

38 mins ago
  • Aktualitete

Jashari: Të turpëruar duhet të ndihen ata që morën peng votën e qytetarëve, ne jemi fitues të vërtetë të zgjedhjeve

Kandidati për kryetar të Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka reaguar sërish pas rezultateve preliminare…

40 mins ago
  • Aktualitete

Jeta modeste e nipit të Adem Jasharit dhe udhëtimet luksoze të djalit të Hashim Thaçit

Presidenti Hashim Thaçi ka dy fotografi me heroin Adem Jashari dhe i publikon ato sa…

41 mins ago