Categories: Aktualitete

Ndodh ajo që shumë pak do ta besonin: MerkeI i jep mbështetje të fuqishme AIbin Kurtit

Sot, gjatë ditës Kancelarja Angela Merkel dhe ish-Kryeministri Albin Kurti patën një bisedë telefonike. Gjatë bisedës ata shkëmbyen mendime për marrëdhëniet e ngushta bilaterale, përafrimin e reformave të Kosovës me Bashkimin Evropian, si dhe për situatën në rajon.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Kancelarja Merkel i ofroi ish kryeministrit Kurti mbështetje në luftën kundër kor.rupsionit dhe programit të gjerë e ambicioz për reforma në vend që kishte gjatë qeverisjes. Në këtë kontekst, Republika Federale ofroi këshilla specifike nga ekspertë gjermanë. Merkel dhe Kurti diskutuan po ashtu edhe për luftën ndaj vir usit Co rona. Kancelarja Merkel i premtoi Kurtit se do ta shqyrtojë mbështetjen ndaj Kosovës për trajtimin e kësaj krize. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Advertisement

Recent Posts

  • Aktualitete

Kurti:Ky vend ka v.ua.jtur për një qeverisje të mirë si e jona! A PAJTOHENI?

Kryeministri Albin Kurti ka thënë se për këtë vit rritja ekonomike do të jetë rreth…

10 hours ago
  • Aktualitete

Do ndodhë para Kuvendít të 11 dhjetorít, analístí plas “bombën”: Salí Berísha arrestohet

Analisti Frrok Çupi mëngjesin e sotëm plasi “bo.mbën” duke thënë se Sali Berisha do të…

16 hours ago
  • Aktualitete

Mediat Serbe Pas Takimi Mes 2 Qeverive: “Shqipëria Dhe Kosova Do Të Bashkohen”

“Shqipëria dhe Kosova do të bashkohen”, kështu e nis artikullin media serbe b92.net.Një shkrim kushtuar…

16 hours ago
  • Aktualitete

Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për ush.taret serb qe i humbem në…

Kryetari i Kuvendit të Serbisë, Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara…

16 hours ago
  • Aktualitete

Sondɑzh: A duhet ti konfiskohet pasuria ish Kryeministrit Sali Berishës/Voto PO – JO

Pre.sioni i jashtëzakonshëm i Brukselit mbi kryeministrin Edi Rama, për të ndj.ekur shembullin e Kroacisë…

16 hours ago
  • Aktualitete

Medita Serbe “Bombardojne”Pas Deklarates Se Ramës, Se Do Të Votonte Haptas Për Bashkimin E Shqipërisë Me Kosovën

Deklarata e kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama pas mbledhjes së përbashkët të dy, Shqipërisë dhe…

16 hours ago